Categorieën:

Project-URL:

Bekijk website

Introductie

SMC Alkmaar, gespecialiseerd in sportmedische consulten en behandelingen, heeft zijn digitale aanwezigheid getransformeerd met een vernieuwde website. Deze stap markeert een belangrijke mijlpaal in het verbeteren van de toegankelijkheid en het verstrekken van informatie over hun uitgebreide gezondheidsdiensten.

Uitdaging

De primaire uitdaging was het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke, informatieve website die een breed scala aan diensten van SMC Alkmaar presenteert. Het doel was om een platform te creëren dat zowel patiënten als zorgverleners aanspreekt en hen voorziet van relevante informatie over sportkeuringen, medische behandelingen en tarieven.

Oplossing

We hebben een website ontworpen die de kernwaarden van SMC Alkmaar weerspiegelt: deskundigheid, toegankelijkheid en patiëntgerichtheid. De site bevat gedetailleerde informatie over verschillende diensten zoals sportmedische onderzoeken, therapieën en keuringen. Daarnaast is er een eenvoudig te navigeren interface gecreëerd met duidelijke call-to-action-knoppen voor het maken van afspraken en contact opnemen.

Resultaten

De nieuwe website van SMC Alkmaar heeft de online zichtbaarheid en bereikbaarheid van de kliniek aanzienlijk verbeterd. Patiënten en verwijzers kunnen nu gemakkelijk toegang krijgen tot essentiële informatie en contact opnemen met het centrum. Dit heeft geleid tot een toename in het aantal online afspraken en algemene klanttevredenheid.

Toekomstige Plannen

SMC Alkmaar is van plan om de website voortdurend te updaten met nieuwe behandelingen, nieuws, en gezondheidstips, om zo de betrokkenheid met patiënten en de gemeenschap te blijven versterken.

Laten we van start gaan!

Jacco van Lith

Webmaster bij AceStart

Dit formulier is onderhevig aan onze privacyverklaring

Andere cases